Varer av varig verdi får du fra våre butikker på Lillehammer og Gjøvik.
0
x

Bunader for damer

Stort utvalg i damebunad

Hos oss finner du et stort utvalg av bunader til dame, med flere av de mest kjente bunadstypene fra Gudbrandsdalen og omegn. Vårt utvalg inkluderer alt fra tradisjonelle bunader som Gudbrandsdalbunad, Lundebybunad, Grafferbunad, Landingsdrakt, Vestoppland bunad og Dovrebunad, til mer unike og historiske stiler som 1700-talls kvinnebunad og Rekonstruert Grafferbunad. 

Vi har også et utvalg av stakker og livkjoler, som Rondastakk og Damaskkjol med mer enn 100 ulike stoffkombinasjoner. Begge med sine egne særegenheter og historiske røtter. Fra Lillehammerbunaden til Totendrakten og Gausdalsbunaden, tilbyr vi en bred variasjon av bunader til dame. Enten om du ønsker en bunad som feirer din lokale kultur og tradisjon, eller en bunad med en spesiell betydning for deg og din familie, kan Husfliden hjelpe deg med å finne den perfekte bunaden.

Kjøpe bunad

Å kjøpe ny bunad er en stor beslutning, og vi hjelper deg gjerne i prosessen. Enten du allerede har bestemt deg for hvilken du vil ha, eller om du ønsker å se nærmere på flere - vi er her og veileder deg gjerne. Enkelte av våre bunader til dame har mange valgmuligheter når det gjelder type stoff, farge og mønstring. Dessuten har vi håndvevde, unike stoffer. Alt i alt er det en del valg som skal tas når du skal bestemme deg for din nye damebunad. Vår erfaring er at det er nyttig i beslutningsprosessen å komme innom oss for å orientere seg om mulighetene. 

Ullstoffene i damebunadene våre er av beste kvalitet og produseres hovedsaklig i Norge, brorpartren av Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Med bunadstoff og søm av høy kvalitet får du en bunad som skal glede deg lenge. Som skal ha varig verdi. 

De ansatte systuene på Husfliden Gjøvik og Lillehammer har lang erfaring med våre lokale damebunader, og de fleste har svennebrev i bunadtilvirkerfaget. De har kunnskap som gjør at din bunad, uansett type, både ser bra ut og er god å ha på. 

Hva koster det å sy bunad?

Prisen på bunadene varierer avhengig av flere faktorer, som materialer, broderier, valg av stoffer og utforming av bunaden. Hos Husfliden vil du oppleve at vi tilbyr bunader av høy kvalitet, og vi tar stor stolthet i å benytte materialer av beste kvalitet. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for en nøyaktig pris på den bunaden du ønsker.

Vi strekker oss langt for å kunne levere bunad på kort varsel. Vi vil likevel anbefale at du tar kontakt med oss tidlig i prosessen slik at man får god tid til å tenke igjennom mulighetene.

Vi ønsker deg velkommen i butikken!

 Se også våre herrebunader og barnebunader.

gudbrandsdalsbunad

Gudbrandsdalsbunad

Lundebybunad, også kalt Lundebydrakt

Lundebybunad

Vestoppland bunad

damaskkjol

Damask-kjol - mer enn 100 ulike stoffkombinasjoner

rondastakk

Rondastakk - mer enn 50 ulike stoffkombinasjoner

Grafferbunad, også kalt grafferdrakt

Grafferbunad med brokadeliv eller brodert liv

lillehammer bunad

Lillehammerbunaden

totendrakt

Totendrakt Dame

dovrebunad

Dovrebunad

gausdalbunad

Gausdalsbunad

landingsdrakt

Landingsdrakt

Rekonstruert Grafferbunad

1700-talls bunad fra Gudbrandsdalen

1700-talls kvinnebunad

x