Varer av varig verdi får du fra våre butikker på Lillehammer og Gjøvik.
0
x

Bunader for damer

Vurderer du å kjøpe ny damebunad? Vi hjelper deg gjerne i prosessen. Enten du allerede har bestemt deg for hvilken du vil ha eller om du ønsker å se nærmere på flere av de - vi er her. Enkelte av våre bunader til dame har mange valgmuligheter når det gjelder type stoff, farge og mønstring. Dessuten har vi håndvevde stoffer. Alt i alt er det en del valg som skal tas når du skal bestemme deg for din nye damebunad. Vår erfaring er at det lønner seg å komme innom oss for å orientere seg i mulighetene. 

Ullstoffene i damebunaden våre er av beste kvalitet og produseres i Norge. Med bunadstoff og søm av høy kvalitet ønsker vi å gi deg en bunad som skal glede deg lenge. Som skal ha varig verdi. 

Syerskene har mye erfaring med våre lokale damebunader og sitter på kunnskapen som gjør at den ser bra ut og føles bra ut. 

Vi strekker oss langt for å kunne levere bunad på kort varsel. Vi vil likevel anbefale at du tar kontakt med oss tidlig i prosesen slik at man får god tid til å tenke igjennom mulighetene. Vi håper å se deg i butikken!

 

Gudbrandsdalens festbunad

Lundebybunad

Vestoppland bunad

Damask-kjol - mer enn 100 ulike stoffkombinasjoner

Råndastakk - mer enn 50 ulike stoffkombinasjoner

Grafferbunad med brokadeliv eller brodert liv

Lillehammerbunaden

Totendrakt Dame

Dovrebunad

Gausdalsbunad

Landingsdrakta

Rekonstruert Grafferbunad

1700-talls kvinnebunad

x