Varer av varig verdi får du fra våre butikker på Lillehammer og Gjøvik.
0
x

Herrebunad

mann i herrebunad

Herrebunader med varig verdi

Vi syr herrebunader som du har glede av lenge, og ofte går bunaden i arv til neste generasjon. Derfor benytter vi kun stoff av høy kvalitet som er laget av norske leverandører, brorparten produseres på Lillehammer av Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk. Mange års erfaring med søm av bunad for menn har gitt oss god kunnskap om hvordan den skal syes for å kjennes og se bra ut.

Stort utvalg i bunad for herre og veststoffer

Husfliden Gjøvik & Lillehammer tilbyr tre ulike bunader til menn - mannsbunad fra Gudbrandsdalen, herrebunad fra Toten og rekonstruert 1700-talls herrebunad fra Gudbrandsdalen. Du har mange muligheter når det gjelder veststoffet til Gudbrandsdalens herrebunad. Vi har mer enn 25 ulike stoffer du kan velge imellom, både brokadestoffer og rutastoffer inkl. håndvevd stoff. Stadig flere blir overrasket over at man har så mange valg og vi vil oppfordre deg til å komme innom for å ta en kikk. 

Alle våre bunader til herre kan vi skreddersy etter mål og levere etter en viss tid eller så kan du kjøpe den allerede i dag da vi har ferdig sydde mannsbunader i butikkene våre. Disse er sydd i standard størrelser. Sømmen, stoffet og kvaliteten er helt lik på alle våreherrebunader. 

Vi leverer materialpakker til mannsbunad

Om du har sømerfaring og ønsker å sy herrebunaden selv, kan vi ta mål og klippe stoff for deg (dette gjelder ikke rekonstruert 1700-talls herrebunad fra Gudbrandsdalen). 

Vi håper å se deg i en av våre butikker!

Se også våre damebunader og barnebunader.

 

 

gudbrandsdalsbunad herre

Gudbrandsdalens herrebunad

totendrakt herre

Totendrakt Herre

1700-talls herrebunad

x