Varer av varig verdi får du fra våre butikker på Lillehammer og Gjøvik.
0
x

Barnebunader

Vi syr et stort utvalg barnebunader. Du kan selv velge om vår fantastiske systue skal sy bunaden for deg, eller om du vil kjøpe en ferdigsydd barnebunad. Det er også mulig å kjøpe materialpakker til bunad og sy den helt selv.

På Husfliden Gjøvik & Lillehammer har vi et godt utvalg av barnebunader i ulike størrelser som henger klart i butikken. Kom gjerne innom for å se. Stoffene og sømmen på barnebunader er av samme høye kvalitet som øvrige bunader vi leverer. Vi bruker de samme leverandørene og stiller de samme krav til oss selv og produsenter når det gjelder søm, utseende og passform. Ullstoffet som brukes til å sy barnebunader lages av Gudbrandsdalens Uldvarefabrik på Lillehammer. 

Barnebunad til jente

En av de mest populære barnebunadene er Rondastakk til jente. Denne kan sys med de samme valgmulighetene for stoffer som for voksne. Du kan også få flere broderte bunader fra Gudbrandsdalen i barnestørrelser, samt Totendrakt og Landingsdrakt.

Barnebunad til gutt

Av barnebunad til gutt har vi både Totendrakt og Rutavest med nikkers. Stoffet til Rutavesten kan leveres med ulike type mønstring.  

Se også våre damebunader og herrebunader.

Rondastakk jente & Rutavest gutt

Totendrakta gutt & jente

grafferdrakt barn

Grafferbunad

Lillehammerbunad

Gudbrandsdalens festbunad

Landingsdrakt barn

Vestopplandbunad barn

x