Varer av varig verdi får du fra våre butikker på Lillehammer og Gjøvik.
0
x

Våre bunader

Vi ønsker å sy bunader som skal holde til deg og kommende generasjoner. Vi bruker kun de aller beste stoffene som finnes og gjør vårt beste for å levere ferdig bunad av aller beste kvalitet. Våre bunadtilvirkere på systua har lang erfaring. Det har gitt oss detaljkunnskap om hvordan bunaden skal sys for å kjennes bra ut. Og se bra ut. 

En bunad er ment for å vare lenge. Vi vil sørge for at en ny bunad kan syes om i etterkant dersom det er nødvendig. Dessuten er vi like glad i å sy om bunader. Ny eller gammel spiller ingen rolle, vi ønsker å gjøre vårt for bunaden din skal vare så lenge som mulig. Rette bunaden

Det sies at det finnes 400 forskjellige bunader i Norge. Vår ambisjon er å være supergod på 15 av disse som er våre lokale bunader fra Lillehammer / Gudbrandsdalen og bunader fra Gjøvik / Land / Toten. 

Vi opplever at mange blir overrasket over alle valgmulighetene man har for en ny bunad. For flere av bunadene kan du velge mellom mange ulike stoffer med ulik farge og mønstring. Vi oppfordrer deg til å komme innom en av våre butikker og ta en titt. 

Leveringstiden på bunadene våre er kort, enten du vil ha den ferdig sydd eller som materialpakke hvor du kan gjøre jobben selv. 

Velkommen til oss!

 

Bunader for damer

Bunader for herrer

Barnebunader

Materialpakker

Stoff fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik

Omsøm av bunad

Bunadssølv

Bunadstilbehør

x