Varer av varig verdi får du fra våre butikker på Lillehammer og Gjøvik.
0
x

Våre bunader

Bunader med tradisjon og kvalitet

Vi syr bunader som varer i generasjoner. Vi bruker kun stoffer av ypperste kvalitet og gjør vårt beste for å levere ferdig bunad av førsteklasses kvalitet. De ansatte på våre systuer på Gjøvik og Lillehammer har lang erfaring, og de fleste er utdannet bunadtilvirkere. Vi har kunnskap om historie, tradisjon og ikke minst tilpasning til hver enkelt.  

En bunad skal vare lenge. Vi sørger for at en ny bunad kan syes om i etterkant dersom det er nødvendig. Vi er også glade for å kunne bidra til at en gammel bunad kan gå i arv til nye generasjoner. På den måten lever bunaden videre og det føyes nye historier til de gamle.  

Omsøm på våre systuer

Systuene våre hjelper med å sy inn bunader, sy ut bunader - og tilpasser slik at bunaden sitter perfekt. Vi utfører omsøm av de fleste bunader, også fra andre områder i landet, på våre systuer på Gjøvik og Lillehammer.

Lokale bunader

Det sies at det finnes 400 forskjellige bunader i Norge. Vår ambisjon er å være best mulig på 15 av disse, som er våre lokale bunader fra Lillehammer og Gudbrandsdalen, og bunader fra Gjøvik, Land og Toten. 

Ullstoffene er lokalt produsert  

På våre to systuer benyttes i all hovedsak ullstoffer fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.

Variasjon og valgmuligheter

Vi opplever at mange blir overrasket over alle valgmulighetene man har for en ny bunad. For flere av bunadene kan du velge mellom mange ulike stoffer med ulik farge og mønstring. Vi oppfordrer deg til å komme innom en av våre butikker for veiledning. 

Bunadstilbehør

Hos oss finner du et stort utvalg av bunadstilbehør - bunadsølv, skjorter, underskjørt mm, som passer til din bunad.

Kort leveringstid

Leveringstiden på bunadene våre er kort, enten du vil ha den ferdig sydd eller som materialpakke hvor du kan gjøre jobben selv. 

Velkommen til oss!

 

Bunader for damer

Herrebunad

Barnebunader

Materialpakker

Stoff fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik

Omsøm av bunad

Bunadssølv

Bunadskjorter

Bunadstilbehør

x